دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
حجت الاسلام ناصر رفیعی

حوزه/ سخنران حرم بانوی کرامت گفت: حساسیت های بیجای بعضی خانواده ها در خصوص زنان مطلقه و زنانی که همسرانشان فوت کرده امری ناپسند است، چرا که موعظه خداوند این است که باید این زنان ازدواج کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی امشب طی سخنانی در سلسله مباحث تفسیری قرآن کریم با اشاره به آیه ۲۳۲ سوره بقره در حرم بانوی کرامت، گفت: یکی از معضلات بسیار مهم جامعه فعلی مسئله طلاق است که در بعضی موارد هم در یک زندگی چاره ای جز طلاق وجود ندارد.

وی افزود: قبل از اسلام قوانین بسیار مشکل داری نسبت به حقوق زنان در مسئله طلاق وجود داشت اما با آمدن دین اسلام بسیاری از قوانین اصلاح شد.

استاد حوزه علمیه تاکید کرد: طبق آیه ۲۳۲ سوره بقره، اگر زنی طلاق بگیرد و عده طلاق نیز تمام شود نباید از ازدواج مجدد این زن ممانعتی صورت بگیرد و زن و مرد می توانند هم با همدیگر ازدواج کنند و هم زن می تواند با مرد دیگری ازدواج کند چرا که در عصر جاهلیت مانع از این ازدواج می شدند.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که در جامعه متاسفانه به آن توجه نمی شود این است که اگر خانمی طلاق بگیرد باید به راحتی بتواند ازدواج کند و هیچ ایرادی ندارد و نباید این مسئله یک عیب به شمار بیاید و گرفتن طلاق نباید یک حاشیه برای زنان ایجاد کند.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی در ادامه گفت: بسیاری از خانواده ها که دختران و زنان مطلقه در منازل خود دارند، دیگر شانس ازدواج را به خاطر عیبجویی خانواده ها و بهانه جویی دیگران از دست داده اند.

وی افزود: نکته مهم در خصوص کسانی که طلاق گرفته اند این است اگر قصد ازدواج مجدد دارند باید دقت کنند به سمت مشکلاتی که باعث طلاق در زندگی اول خود شده اند نروند و در ازدواج مجدد خود دقت بیشتری نمایند.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی تاکید کرد: طبق آیات قرآن کریم اگر زنانیکه طلاق گرفته اند ازدواج کنند باعث پاکیزگی جامعه خواهد شد و نباید ازدواج مجدد زنان مطلقه را عیب بدانیم.

وی یادآور شد: وقتی آمار طلاق را در جامعه اعلام می کنیم و می گوییم مثلا فلان عدد آمار طلاق است معنایش این است که دوبرابر این عدد، آقا و خانم بدون همسر مانده اند و اگر این مردان و زنان ازدواج مجدد کنند باعث پاکی جامعه خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی خاطر نشان کرد: وقتی خداوند توصیه به ازدواج مجدد افراد مطلقه می‌کند به معنای این است که مصلحت این افراد را خداوند بهتر می داند و نباید به سخنان بیهوده افراد دیگر گوش کرد.

استاد حوزه علمیه اظهار داشت: ازدواج زنان مطلقه در جامعه نباید قبح شمرده شود و هر طور که حساب شود به نفع زنان مطلقه است که ازدواج مجدد کنند و نباید مانع تراشی در این خصوص صورت بگیرد.

وی افزود: حساسیت های بیجای بعضی خانواده ها در خصوص زنان مطلقه و زنانی که همسرانشان فوت کرده امری ناپسند است چرا که موعظه خداوند این است که باید این زنان ازدواج کنند.

سخنران حرم بانوی کرامت در پایان گفت: فشار افکار عمومی و سخنان بیهوده خویشاوندان و ممانعت از ازدواج زنان مطلقه و زنانی که همسرانشان فوت کرده است، امری ناپسند و مخالف شرع مقدس اسلام است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha